BRBRE 1711-066.jpg

INES VRAČKO, odvetnica

Diplomirala sem na Pravni fakulteti v Mariboru. Kasneje sem opravljala pripravništvo na Okrožnem državnem tožilstvu na Ptuju in Vrhovnem državnem tožilstvu. Svojo karierno pot sem nadaljevala na Vrhovnem sodišču, kot strokovna sodelavka. V letu 2015 sem odprla svojo odvetniško pisarno. 

V naši odvetniški pisarni smo specializirani za to, da vam približamo pravo. Usmerjeni smo k razumevanju rezultatov, ki jih želite, in vam pomagamo razumeti, katere ukrepe lahko storimo v vašem imenu. Z vami bomo sodelovali na vsakem koraku, da bomo razumeli odločitve, ki jih sprejemate, in se sami počutili pooblaščene za njihovo sprejemanje. 

MANUELA BENCAK, odvetnica

Vizija pisarne je na vzajemnosti, zaupanju in najvišjih standardih poklicne etike ter z občutkom za sočloveka graditi s strankami dolgoročne poslovne odnose. Z nenehnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem na novih pravnih področjih ter seznanjanjem z novimi tehnologijami in potrebami gospodarstva stremim k odličnosti v pravni praksi in profesionalnim odnosom. Sem visokošolska predavateljica s področja delovnega prava ter svetovalka podjetjem na področju delovnega in gospodarskega prava, skladnosti poslovanja in varstva osebnih podatkov. Aktivno se zavzemam za spoštovanje in varstvo človekovih pravic, še zlati pravic otrok. V svoj poklic vnašam tudi strast do ekologije in okoljevarstva.  V globalnem svetu, ki se hitro razvija in spreminja, se zavedam potrebe in pomena povezovanja znanj in izkušenj.

PSR-2000px-250kb-12.jpg

IRIS VRAČKO, odvetniška pripravnica

Diplomirala in magistrirala sem na Pravni fakulteti v Mariboru na temo Vprašanje pravnomočnosti sklepa o zavrženju kazenske ovadbe. Odvetniški pisarni sem je pridružila v letu 2019, kjer sem se specializirala na področju nepremičninskega prava in gospodarskega prava.